Avada Accountant Demo

Asiakkaidemme menestystarinoita

Lue lisää referensseistämme ja tyytyväisten asiakkaidemme onnistuneista toteutuksista.

Referenssit2023-11-03T09:47:07+02:00

Asiantuntevaa yhteistyötä

”Kokemus ja näytöt Ahmojen ammattitaidosta ja luottamus heidän tekemiseen on syntynyt monien yhteisten vuosien ja työmaitten aikana. Tiimityö, asiantuntemus, luotettava kumppani. Näillä termeillä on helppo kuvailla yhteistyötämme.”

Antti-Juhani Lehtinen

Projektinjohtaja, Helsingin kaupunki

Luotettava kumppani

”Ahmojen johtaessa ja valvoessa projektia tilaaja voi luottaa asioiden hoituvan yllättävistä haasteistakin huolimatta.”

Mitro Mero

Rakennuttajapäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Joustavaa yhteistyötä

”Ahman porukan kanssa on ollut helppo työskennellä ja apua on ollut aina saatavissa. Olemme voineet luottaa siihen, että hommat hoidetaan ja ahmalaiset venyvät tarpeen tullen projektin etua ajatellen.”

Henri Hynynen

Rakennuttajajohtaja, NREP

Asiakkaan tukena

”Olemme alusta asti saaneet Ahma insinööreiltä apuja ja neuvoja, jotka ovat olleet suureksi hyödyksi pienelle yritykselle. Pulmatilanteissa on parasta, kun kuulee ystävällisesti ja rauhallisesti sanottuna: ”hoidan tämän” tai ”hetkinen, selvitän ja palaan”. Aina on nopeasti palattu ja selvitetty.”

Anu Pesonen

Myynti- ja markkinointipäällikkö, Lapin Panimo

Toimivaa yhteistyötä

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Ahmojen kanssa, projektipäällikön ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta etenemme nopeasti ja tehokkaasti.”

Maria Karulaas

Aluejohtaja, Finat Invest Oy

Kustannustehokasta projektinhallintaa

”Jämäkkä ja laatutietoinen projektinhallinta. Hyvä ymmärrys muutostöiden aiheuttamiin kustannusvaikutuksiin sekä kustannustenhallintaan. Vahva tuki tilaajan suuntaan. Kustannukset alittivat budjetin, mikä ei todennäköisesti olisi onnistunut ilman kyseistä projektijohtajaa.”
Markus Moisio

Tekninen johtaja, Siuntion kunta

”Great work together!”

”Bra samarbete!”

Pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää projektistasi.

Ota yhteyttä
09 7269 0690

Ahma insinöörien tapa toimia

Ahma insinöörien laatujärjestelmä ja testatut prosessit turvaavat toiminnan ja palvelun laatua hankkeen alusta loppuun. Laatujärjestelmän mukaisen etenemisen lisäksi asiakkaiden toiveiden räätälöinti hankekohtaisesti on hyvin tärkeää. Hyödyntämällä tilaajan osaamista varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen yhteistyölle.