Projektinjohto

Kun valitset Ahma insinöörit projektijohtoon, saat kokeneen yhteistyökumppanin hankkeellesi ja luotettavat palvelut, mukaan lukien:

 • Aikataulujen laatiminen ja ohjaus

 • Hanke- ja projektisuunnitelma

 • Kustannusarvio, tavoitebudjetti, kustannusohjaus

 • Raportoinnin hankkeen kaikissa vaiheissa

Lue lisää

Valvontapalvelut

Ahma insinööreiltä saat tehokkaat, luotettavat ja monipuoliset valvontapalvelut rakennuskohteille ja -hankkeille, mukaan lukien:

 • Urakoiden valvonta ja vastaanotto

 • Rakennustyön tarkkailija

 • Takuuajan tehtävät

 • Vuositarkastuksen ennakkotarkastus

Lue lisää

Koordinointi

Ahma insinööreiltä saat kokeneet ja osaavat koordinaattorit varmistamaan hankkeidesi onnistumisen, mukaan lukien:

 • Luotettavat ja ammattitaitoiset rakennusvalvojat

 • Turvallisuuskoordinaattori

 • Kosteudenhallintakoordinaattori

 • Puhtaudenhallintakoordinaattori

Lue lisää

Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani projektien johtamiseen

Haluatko varman ja kokeneen projektinjohtajan rakennushankkeellesi? Ahma insinöörit ovat ratkaisu tarpeisiisi! Olemme rakennuttamisen asiantuntijoista koostuva yritys, jonka laaja kokemus erilaisista urakkamuodoista ja erikokoisista rakennushankkeista kattaa kaiken hankesuunnittelusta toteutukseen.

Lue lisää

Laadukkaat valvontapalvelut joustavasti.

Tervetuloa Ahma insinöörien laadukkaiden valvontapalveluiden maailmaan, missä huippuluokkainen osaaminen kohtaa joustavuuden. Meiltä saat tarvitsemasi valvontapalvelut, jotka takaavat projektisi sujuvan etenemisen ja tuloksekkaan lopputuloksen.

Lue lisää

Luota hankkeesi menestyksen turvaamiseen  – meillä on kokeneet koordinaattorit

Ahma insinöörit tarjoavat sinulle hankkeidesi menestyksen turvaksi kokeneet ja osaavat koordinaattorit. Kun valitset meidät, voit olla varma siitä, että projektit etenevät sujuvasti ja tulokset ovat huippuluokkaa. Koordinaattorimme ovat pitkän linjan asiantuntijoita, jotka tuntevat projektien haasteet ja mahdollisuudet.

Lue lisää

Kattavat rakennuttajapalvelut:
Unelmiesi rakennushanke toteutuu laadukkaasti

Rakennuttajapalvelumme ovat avain menestykselliseen projektiisi. Tehtävämme on tehdä unelmistasi totta tarjoamalla kattavia palveluita, jotka kattavat kaiken suunnittelusta koordinointiin ja projektinjohtoon. Valitsemalla Ahma insinöörit voit olla täysin varma siitä, että jokainen projekti etenee suunnitellusti ja tuottaa laadukkaita tuloksia.

Lue lisää

Valitse kokemuksen ja ammattitaidon takuu

Ahma insinöörit edustavat huippuluokkaista kokemusta ja ammattitaitoa rakennusalalla. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että meillä on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista rakennuttajapalveluista eri puolilla Suomea ja ulkomaita myöten. Ymmärrämme, että onnistunut projekti vaatii enemmän kuin pelkän suunnitelman – se vaatii omistautumista, tehokasta koordinointia ja tinkimätöntä projektinhallintaa.

Luottavat rakennuttajapalvelut vuosien kokemuksella

Kun tavoitteenasi on onnistunut rakennushanke, tarvitset luotettavan ja kokeneen kumppanin rinnallesi. Ahma insinöörit tarjoavat rakennuttajapalvelut juuri sinua varten. Yli 20 vuoden kokemuksemme on sinun hyödyksesi, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että projekti etenee sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Me omistaudumme rakennusprojekteille niin kuin ne olisivat omiamme.

Ota yhteyttä ja saavuta tavoitteesi

Valitse Ahma insinöörit ja hyödynnä rakennuttajapalvelumme, ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan rakennushankkeesi tavoitteet. Ota yhteyttä jo tänään, niin voimme aloittaa matkan kohti onnistunutta rakennusprojektia yhdessä! Voit luottaa meihin, kun tarvitset luotettavan ja kokeneen kumppanin rinnallesi.

Pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää projektistasi.

Ota yhteyttä
09 7269 0690